Måndag 5 augusti

Igår kväll så fick vi höra att vi skulle på vandring i skogen men från ingen stans kom ledarna utklädda till pirater! Vi blev uppdelade i två lag, lag blå och röd. Vi började köra capture the flag och Anders åkte omkring med en drönare. Efter en lång och jämn match så var det lag röd som drog det längsta strået. Dem fick som pris en stor kista med godis och cholkadpengar.
Efter middagen gick vi till ladan för söndagskvällsmässa. Vi fick äta oblat och vin samt sjunga massa psalmer.

Idag fick vi göra gipsmasker på varandra två och två och det var blandande känslor. Vissa var lugna och vissa fick en klaustrofobisk känsla. Sedan var vi så varma så vi gick och badade vid stranden nedanför planen. Vattnet var ganska skönt men lite kallt.

/Johanna, Ellen, Magda, Hugo och Vendela och ledarna Benjamin och Nilla!